Foto’s Jubileumfeest 2 juli

Aan het beeldarchief zijn de ongecensureerde foto’s van het Jubileumfeest “We zijn op de wereld….” toegevoegd. Log (indien gevraagd) in met je wandelmeentaccount, klik, kijk en geniet nog even na van deze heerlijke dag!

Wie is Wie? – pagina

Op verzoek van vele (minder) nieuwe bewoners is er eindelijk een pagina waar je eens op je gemak je buren van dichtbij kunt bekijken. En zie je er één die je bevalt? Dan vind je in de gegevens informatie over zijn/haar beroep, verjaardag en telefoonnummer. Niet...

Automatisch inloggen agenda’s

Wanneer je op de knop: ‘NAAR DE AGENDA’S’ klikt kom je automatisch in de Logeerkameragenda. Van daaruit kun je naar de overige agenda’s. Als je uitlogt, of op het gele logo klikt, kom je weer terug op de Wandelmeent-pagina.

Video’s en een artikel

In het beeldarchief zijn de video van Sinterklaas en het “Coronaproof Welkom” van Sabine toegevoegd. Onder <Historie/In de media> staat een recent in het blad “Wijzer Wonen” van de LVGO verschenen artikel.

Het ontstaansverhaal en een Wandelmeent-weetje

Voor degenen die wat meer willen weten over het ontstaan van de Wandelmeent en wat daar aan vooraf is gegaan is het verhaal over de oprichting toegevoegd onder de kop Historie. Ook kun je nu lezen  hoe we aan de koffiebel zijn gekomen, en waar de ratel voor...