CW Wandelmeent

Postadres

Centraal Wonen Hilversum
Wandelmeent 61
1218 CR Hilversum

Contactpersoon: Marit Fakkeldij
info@wandelmeent.nl

Vereniging Gemeenschappelijk Wonen
Postbus 19163
3501 DD Utrecht

www.gemeenschappelijkwonen.nl
info@gemeenschappelijkwonen.nl

Rondleidingen en/of sfeer proeven

De Wandelmeent is openbaar gebied, dus je kunt altijd zelf door de straat lopen en even sfeer komen proeven.

Onze gemeenschappelijke ontmoetingsruimte (café) ’t Luye Gat is in principe op maandag-, vrijdag- en vaak ook op zaterdagochtend van 10.45 uur tot +/- 12.00 uur open voor koffie en thee, en op woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 22.45 uur voor een drankje. Om niet voor een gesloten deur te staan is het zinnig je komst vooraf aan te kondigen via info@wandelmeent.nl

Wil je meer informatie of overweeg je om je aan te melden als kandidaat-bewoner, meld je dan aan voor de maandelijkse rondleiding.

Data 2022:

dag datum maand tijd
Vrijdag 1 Juli 12.00 uur
Zaterdag 20 Augustus 11.00 uur
Woensdag 7 September 16.00 uur
Vrijdag 14 Oktober 13.30 uur
Zaterdag 12 November 13.00 uur
Zaterdag 10 December 12.00 uur

Aanmeldprocedure voor kandidaat-bewoners

Ook van kandidaat-bewoners verwachten we betrokkenheid. Het aanmeldproces werkt daarom als volgt:

  1. – Je meldt je aan voor een rondleiding via info@wandelmeent.nl. Geef hierbij s.v.p. aan of je interesse uitgaat naar 1-2 persoons woningen, of juist naar gezinswoningen (3 of meer personen)
  2. – Indien gewenst ontvang je na het volgen van de rondleiding per mail een inschrijfformulier en de informatie op papier.
  3. – Wanneer het volledig ingevulde formulier is ontvangen en het inschrijfbedrag is voldaan, sta je als kandidaat-bewoner op de lijst. Je ontvangt daarvan een bevestiging per mail.

Het inschrijfbedrag bedraagt 15 Euro voor 2 jaar.  Inschrijfgeld zonder bijbehorend inschrijfformulier wordt na één maand geretourneerd. Verlengen is mogelijk door binnen een maand na het aflopen van de inschrijving het inschrijfbedrag opnieuw te voldoen.

Let op: De duur van de inschrijving als kandidaat heeft geen enkele invloed op de kans op een woning in de Wandelmeent.

 

Vragen?

Heb je vragen die niet op de site beantwoord worden? Stuur ze naar info@wandelmeent.nl en we zullen ons best doen ze zo goed mogelijk te beantwoorden.