Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Contact Informatie

Contact informatie

Op deze pagina vind je adressen en aanvullende informatie.
 

Voor het aanvragen van een inschrijfformulier kan je een mail sturen naar het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld je naam en gegevens in de mail, dan sturen wij het inschrijfformulier retour per mail.

Om enige zekerheid te hebben over de interesse van kandidaat-bewoners vragen wij een inschrijfbedrag van 15 Euro.Daarmee ben je voor 2 jaar kandidaat. Uiteraard kun je je daarna opnieuw inschrijven op dezelfde manier.

De duur van de inschrijving als kandidaat heeft geen enkele invloed op de kans op een woning in de Wandelmeent. Je inschrijving als kandidaat-bewoner gaat in na ontvangst van het inschrijfbedrag, je ontvangt daarvan geen bevestiging.

Inschrijfgeld graag overmaken op: gironummer NL15INGB0003557807 t.n.v. coop ver bew complex CW Hilversum.

 

Onze gemeenschappelijke ontmoetingsruimte (café) 't Luye Gat is in principe op maandag en vrijdag van 10.30 uur - +/- 12.00 uur en op woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19.30 uur geopend voor een kopje koffie of een drankje.

Als je eens een kijkje wilt nemen in de straat kan dat goed op die momenten. Wel is het verstandig vooraf een afspraak te maken door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , zodat we weten dat er geïnteresseerden komen.


Adressen:

Centraal Wonen Hilversum
Contactpersoon: Li-li Holm.
Wandelmeent 49
1218 CR Hilversum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Landelijke Vereniging Centraal Wonen
http://www.lvcw.nl
Postbus 19163
3501 DD Utrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Contact